Londra'daki Rus Mafyalarını konu alan bu filmde Vincent Cassel' a ve Viggo Mortensen'e (ki kendisi oscara da aday gösterilmişti) hayran kaldım. Filmin konusu Kurtalar Vadisi'nden dolayı tanıdık gelse de (ki hiç alakası yoktur:) ) bu hikayeyi ruslardan dinlemek ayrı bir güzel. Rus aksanlı ingilizceyle dinlemek daha da güzel.
Tatiana'nın günlüğünü o iç burkan ses tonuyla seslendirmesi daha daha da güzel.. Zaten film de bu kızın günlüğünü bulan ve kızın hikayesini öğrenmeye çalışan Anna üzerinden gelişir..
yarı akıllı Türk gencin Chelsea'ye küfretmesi de, Londra'da yaşayan Rus petrol zengini Abramovic'e bi göndermedir belki de :p
--------------------
Tatiana's Voice: My name is Tatiana. My father died in the mines in my village, so he was already buried when he died. We were all buried there. Buried under the soil of Russia. That is why I left, to find a better life.
----------------
Anna: Have you ever met a girl named Tatiana?
Nikolai Luzhin: I meet lot of girls named Tatiana.
Anna: She was pregnant.
Nikolai Luzhin: Ah, in that case - no, I've never heard of her.
Anna: She died on my shift.
Nikolai Luzhin: I thought you did birth?
Anna: Sometimes birth and death go together. She came in with needle punches all over both arms. Probably a prostitute, at the age of fourteen. Do you think Semyon's son knew her? Nikolai Luzhin: I am driver. I go left, I go right, I go straight ahead - that's it.
------------------
Kirill : Papa, what business? his business is my business

0 serzeniş: