* Ridley Scott'un Robin Hood'undan ilk poster piyasaya çıktı.

* Ian Fleming'in hayatı film oluyor. Bir terslik olmazsa film, Andrew Lycett'ın Ian Fleming: The Man Behind James Bond isimli kitabından uyarlanacak

* Clint Mansell, Darren Aronofsky imzalı Black Swan'ın müziklerini yapacak. İlham kaynağı olarak Çaykovski'nin Kuğu Gölü eserini işaret etmiş (Çaykovski'nin de ismine hastayım. Git bir çaykovski). Mansell abimiz daha önce Requiem for a Dream için hazırladığı müziklerle adından sıkça söz ettirmişti. Hatırlatalım.

* Bu haber "remake" sevdalılarının ilgisini çekebilir. Jackie Chan ile birlikte Will Smith'in oğlu Jaden Smith'in (milletin çocuğu filmlerde oynuyor, vay be) başrollerinde oynadığı 2010 yapımı The Karate Kid'in fragmanı geçenlerde nette yayınlandı. Fragmanın sonundaki esprili kısma dikkat. Ayrıca bu tarz filmlerin yeniden çevrilmesi pek hoşuma gitmiyor. Onu da belirteyim. Cilala, parlat, cilala, parlat....


The Karate Kid Trailer 2010 remake
Yükleyen FlickChickTV. - Filmler ve diziler Dailymotion'da

*
Ghostbusters III'ün yönetmenlik koltuğunda oturacak isim belli oldu. Bu isim Ivan Reitman olacak.


* The Mars Volta'nın gitaristi Omar Rodriguez-Lopez'in ilk uzun metrajlı filmi The Sentimental Engine Slayer, 4 Şubat'ta Rotterdam Uluslararası Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacakmış. Filmin fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

* 1968 yapımı Yellow Submarine'i Robert Zemeckis Imdb'de gördüğümüz üzere yeniden çekiyor. Peter Serafinowicz yeniden çevrimde Paul Mccartney'i canlandıracak. John Lennon rolünde ise Dean Lennox Kelly var. Ringo StarrAdam Campbell ve George HarrisonCary Elwes canlandıracak.



* Malumunuz Sony, Spider Man serisinin yeni bölümüyle ilgili bazı açıklamalar yapmıştı. Onlara yenisi eklendi. Sam Raimi'den boşalan koltuğa Marc Webb oturacakmış. (500) Days of Summer filminden hatırlıyoruz Webb'i. Onun dışında yine projeye dahil olan diğer iki isim ise Nimrod Antal ve Wes Anderson.

* TÜRSAK Vakfı’nın Turkcell’in Ana Sponsorluğu’nda gerçekleştirdiği “Yeşilçam Ödülleri”, 23 Mart 2010’da üçüncü kez ödüllerini dağıtacak. 1 Ocak – 31 Aralık 2009 tarihleri arasında gösterime girmiş tüm Türk filmlerinin herhangi bir başvuruya tabi olmadan listeye alındığını ekleyelim.

kaynak: Imdb.com, Sinema.com, Beyazperde.mynet.com, Sinemaestro.com, Artperest.com

1 serzeniş:

MizahiGeveze dedi ki...

Jackie Chan o kadar yaşlanmış mı yoska makyajla yaşlandırmışlar mı :) ?