1972-75 yılları arasında Kung-Fu dizisindeki Kwai Chang Caine ve Kill Bill' deki Bill karakteriyle izleyenlerin hafızasında yer edinen David Carradine' nin, önceki gün Bangkok'ta kendini asarak intihar ettiği belirtildi. 73 yaşındaki oyuncunun son dönemlerde büyük bunalım geçirdiği söylenmiş yakın çevrelerince. Kısacası, bir devrin sonu ...

11 serzeniş:

Travis dedi ki...

"That woman deserves her revenge... and we deserve to die." Budd
fazla acımasız bi serzeniş oldu sanırım.. ne diyelim..kötü olmuş..

K-RaMo dedi ki...

cogu oyuncunun kaderi bu sanki. Bir zamanlar gördükleri ilgiyi göremeyince bunalıma giriyolar, sonrası malüm. Sanatçıyı hayata bağlayan tek şey alkıştır.

Seyhan Çelik dedi ki...

Çok şaşırdım, yaşı da bayağı varmış.. =/

Travis dedi ki...

salıverse kendini gitmeye ramak kalmıştı.. ama sorumlu olarak sadece kendini seçmiş anlaşılan.. hmm..iyi fikir gibi de geldi bana :p

Damlo dedi ki...

üzüldüm yahu

Gökhan Yıldız dedi ki...

bill öldü he. artık kill bill yerine let bill to kill himself çeksinler. buradan o sarışın intikam manyağı kadına sesleniyorum, bak hayat herkesin cezasını veriyor. calm down.

ertan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ertan dedi ki...

gerçek ölüm nedeni intihar değil, seks kazasıymış. masturbasyon yaparken ölmüş yani bill amcam.
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/11804017.asp?gid=229

Travis dedi ki...

haberin ayrıntılarını okumuştum.. ama yazma gereği görmedim... zaten bu olay kimi çevreleri korkutur olmuş.. ya bizim de başımıza gelirse diye :)

ertan dedi ki...

hahah.. o zaman korkutmamak amacıyla kapalı bir anlatımla ele alındı:)

Burçe dedi ki...

detayları okuyunca bayağı psikolojim bozuldu ya benim jsklfjklsjf epey korkunç bi ölüm olmuş acaba boğulurken beni böyle bulacaklar rezil olcam filan diye düşünmüştür. hey gidinin koca billi! üzüldüm valla.