Western filmleri diyince çok kişin aklına ilk gelen isimler Clint Eastwood , John Wayne olur.Benimse Lee Van Cleef . Western filmlerinin efsane yüzü . Akbaba bakışlarıyla , kemerli burnuyla,duruşuyla , muazzam karizmasıyla westernin önemli temsilcilerinden.Özlüyoruz kendisi gibi efsaneleri...

5 serzeniş:

Adsız dedi ki...

sayın editör, bir de bu filmlerin izlenmesi gekli denli br sıra yparsanız çok makbule geçer. Görmek isteriz. Sizin kriterlerinizle olsun bir zahmet:)

Floyd dedi ki...

lee van cleef hakkında daha kapsamlı bi yazı beklerdim, olmamış bu. 2 satırla geçiştirilebilecek bir adam değildir Lee ''The Bad'' Van Cleef.

Floyd dedi ki...

Bu arada, Van Cleef'in ''Altın Ayakkabı'' ödülüne layık görüldüğünü, biliyor muydunuz? Buyrun : http://www.imdb.com/name/nm0001812/awards

Adsız dedi ki...

yazının cokluguyla oyuncunun iyiliği arasında doğru orantı kurmak garip ya :) ozaman De Niro,Antony Quinn,kirk Douglas,dustin hoffman gibi oyuncular hakkında 3-4 sayfa yazmak gerekcek.burdan da okuyanlar onların daha büyük oyuncu oldugunu anlyacak.bana pek mantıklı gelmedi ama neyse.

Adsız dedi ki...

Anthony Quinn'in ismini bir gün doğru yazacak birileri de du bakalım, beklemedeyiz :) Ah, şu işe bak, yazmışım bile, tamam, dağılabilirsiniz :)